Εξαντλημένο

Action Camera VIRB X

GA-010-01363-00

299.00€
Καταγράψτε μία ολοκληρωμένη εμπειρία

Υψηλής ευκρίνειας βίντεο στα 1080p30
Λήψη φωτογραφιών 12 megapixel
G-Metrix για ενσωμάτωση δεδομένων όπως απόσταση, ταχύτητα, υψόμετρο από το ενσωματωμένο GPS
Η action camera VIRB X, καταγράφει υψηλής ευκρίνειας και ευρείας γωνίας βίντεο στα 1080p30, φωτογραφίες 12 megapixel μέχρι 10 frames per second και αιχμαλωτίζει περισσότερη δράση. Είναι σχεδιασμένη για τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα και φτάνει μέχρι τα 50 μέτρα βάθος χωρίς πρόσθετη θήκη ενώ καταγράφει εξαιρετικής ποιότητας ήχο. Είναι εξοπλισμένη με GPS ενώ με τα G-Metrix μπορείτε να προβάλετε στο βίντεο σας σημαντικές πληροφορίες όπως ταχύτητα, απόσταση και την ένταση της εμπειρία σας.

Επαγγελματική καταγραφή βίντεο

Η VIRB X είναι έτοιμη να καταγράψει τις εμπειρίες σας με ζωντανές λεπτομέρειες με βίντεο στα 1080p30 και 480p120. Με τον γυάλινο φακό, την υψηλή ευκρίνεια και τα διαφορετικά επίπεδα ζουμ, εξασφαλίζει ότι θα έχετε όλα τα πλάνα που χρειάζεστε.

Υψηλής ποιότητας φωτογραφία

Με εξειδικευμένο πλήκτρο για φωτογραφίες και την δυνατότητα λήψης φωτογραφιών 12 megapixel μέχρι 10 frames per second, η VIRB X είναι σχεδιασμένη για να καταγράψει κάθε στιγμή. Μπορείτε ακόμα να κάνετε λήψη φωτογραφιών ενώ ταυτόχρονα καταγράφετε βίντεο ή να ορίσετε να γίνεται αυτόματα λήψη φωτογραφιών σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι 120 δευτερόλεπτα. Με την λειτουργία Extended Timelapse, η VIRB X θα μπαίνει σε αδράνεια μεταξύ των λήψεων για να εξοικονομήσει μπαταρία για ιδιαίτερα μεγάλα διαστήματα καταγραφής.

G-Metrix

Καταγράψτε περισσότερα από ένα απλό βίντεο με τα G-Metrix. Η VIRB X περιλαμβάνει ενσωματωμένο Garmin GPS, G-force, αισθητήρια προσανατολισμού και την δυνατότητα να συνδεθεί ασύρματα με εξωτερικά αισθητήρια και συσκευές Garmin για να καταγράψετε ακόμα περισσότερα δεδομένα επιδόσεων. Ξαναζήστε την εμπειρία σας σε υψηλή ανάλυση ακόμα χρησιμοποιώντας τις δωρεάν εφαρμογές μας για τον υπολογιστή ή φορητή συσκευή, για να ενσωματώσετε δείκτες, γραφήματα και ακόμα περισσότερα για να βλέπετε ταχύτητα, επιτάχυνση, καρδιακή συχνότητα και πολλά άλλα σε πραγματικό χρόνο.

Ανθεκτική και έτοιμη για βουτιές

Η VIRB X είναι έτοιμη να βουτήξει στα βαθιά (μέχρι τα 50 μέτρα) χωρίς να χρειάζεται πρόσθετο εξοπλισμό ή θήκες. Είναι ανθεκτική και έτοιμη να αντέχει σε όλες τις συνθήκες με το εκτεθειμένο μικρόφωνο που καταγράφει εξαιρετικής ποιότητας ήχο εκεί που οι κάμερες με θήκη δεν μπορούν. Χάρη στον επίπεδο, υδροφοβικό, γυάλινο φακό, τα πλάνα στο νερό είναι ξεκάθαρα, ενώ η μετάβαση μέσα και έξω από το νερό δεν εμποδίζεται από σταγόνες.

Ενσωματωμένο Wi-Fi®

Συνδέστε μία ή περισσότερες κάμερες VIRB X με την εφαρμογή Garmin VIRB® Mobile App σε συμβατό Smartphone1 ή tablet. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να προγραμματίσετε το πλάνο σας, να διαχειριστείτε πολλαπλές κάμερες, να κάνετε αναπαραγωγή και επεξεργασία της καταγραφής σας, να ενθέσετε δεδομένα G-Metrix και να αποθηκεύσετε τα βίντεο σας στο cloud. Μπορείτε ακόμα να διαχειριστείτε, να ρυθμίσετε και να δείτε την VIRB X από συμβατή συσκευή Garmin.

Ήχος Bluetooth HD

Εξοπλισμένη με Bluetooth 4.0, η VIRB X μπορεί να συνδεθεί απευθείας με ασύρματο ακουστικό ή μικρόφωνο Bluetooth για καταγραφή ήχου υψηλής ευκρίνειας. Είτε βρίσκετε μακριά από την κάμερα, είτε θέλετε να καταγράψετε τα σχόλια σας πάνω στη μοτοσικλέτα, οι ανάγκες σας για ήχο καλύπτονται πλήρως από την VIRB X.

Ασύρματος χειρισμός από το οικοσύστημα Garmin

Η VIRB X ενσωματώνεται στο οικοσύστημα Garmin απλοποιώντας και επεκτείνοντας την λειτουργία της κάμερας. Παρακολουθήστε και χειριστείτε την VIRB X με το προαιρετικό χειριστήριο VIRB, έξυπνες συσκευές, φορητές συσκευές πλοήγησης, ρολόγια, πλότερ ή ακόμα και άλλες κάμερες.

Συγχρονισμός πολλαπλών καμερών

Χρησιμοποιώντας την δύναμη του GPS Garmin, η VIRB X απλοποιεί τον περίπλοκο συγχρονισμό καμερών, συγχρονίζοντας αυτόματα την καταγραφή από διαφορετικές κάμερες με βάση την ώρα που υποδεικνύει το GPS. Χρησιμοποιήστε το λογισμικό VIRB Edit για ομαλή μετάβαση μεταξύ διαφορετικών γωνιών λήψης με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Καταγραφή με ένα άγγιγμα

Η VIRB X έχει σχεδιαστεί για εύκολο χειρισμό με έναν διακόπτη για την έναρξη της καταγραφής και ένα εξειδικευμένο πλήκτρο για την λήψη φωτογραφιών. Με το σταθερό κλικ του διακόπτη είναι εύκολο να γνωρίζετε αν η κάμερα καταγράφει. Η κάμερα ξεκινάει την καταγραφή μόλις γυρίσετε τον διακόπτη, ακόμα και αν η κάμερα είναι απενεργοποιημένη.

Συνεχίστε την καταγραφή με ανθεκτική φόρτιση

Η VIRB X διαθέτει αδιάβροχες επαφές για να συνδέεστε στην μπαταρία του οχήματος ή άλλη πηγή τροφοδοσίας για μεγάλα διαστήματα καταγραφής ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η VIRB X έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία που αντικαθίσταται για μέγιστη ευελιξία.

Εντοπισμός VIRB

Με την λειτουργία VIRB Tracking μπορείτε να γνωρίζετε την τελευταία θέση της κάμερας προκειμένου να επιστρέψετε και να την περισυλλέξετε. Χρησιμοποιήστε την λειτουργία VIRB Tracking από συμβατή συσκευή Garmin ή Smartphone1

Εξαιρετικό βίντεο χωρίς εμπόδια

Το δωρεάν λογισμικό VIRB Edit, σας δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρείτε και να επεξεργάζεστε τις καταγραφές σας, να ρυθμίζετε τους δείκτες G-Metrix, να προσθέτετε μουσική και να μεταβαίνετε ομαλά σε πλάνα από διαφορετικές κάμερες. Το αποτέλεσμα είναι μία πλούσια εμπειρία βίντεο την οποία μπορείτε άμεσα να μοιράζεστε και να δημοσιεύετε. Με το λογισμικό VIRB Edit εξασφαλίζετε επίσης ότι το λογισμικό της συσκευής σας θα είναι πάντα ενημερωμένο.

Βάσεις

Μία ποικιλία βάσεων εξασφαλίζει ότι θα κλειδώσετε την κάμερα με ασφάλεια σε κάθε σημείο. Επίπεδες, κυρτές, για μπάρα, κράνος, το στέρνο και πολυχρηστικές με ζώνη για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις δραστηριότητές σας. Οι βάσεις VIRB έχουν επαγγελματικό κλείδωμα με Allen, εξασφαλίζοντας την μεγαλύτερη αντοχή στις συγκρούσεις και την δόνηση.

  • Εγγύηση 2 χρόνια
Περισσότερες Πληροφορίες

Σχετικά προϊόντα: