Εξαντλημένο

Garmin GPSMAP 78s

GA-010-00864-01

319.00€
Ιδανικό για ιδιοκτήτες σκαφών και φίλους των θαλάσσιων σπορ που θέλουν το καλύτερο για τις εξορμήσεις τους. Το GPSMAP 78S διαθέτει ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων και βαρομετρικό αλτίμετρο ενώ θα σας ενθουσιάσει με την κρυστάλλινη ευκρίνεια της οθόνης του, το δέκτη GPS υψηλής ευαισθησίας και βέβαια επειδή είναι αδιάβροχο και επιπλέει!

Ανακαλύψτε

Το GPSMAP 78S με εσνωματωμένο βασικό παγκόσμιο χάρτη θα σας οδηγήσει παντού με ασυναγώνιστη ευκολία. Όπως όλη η σειρά GPSMAP 78 είναι αδιάβροχο και επιπλέει στο νερό!

Βρείτε την πορεία σας

Το GPSMAP 78s έχει ενσωματωμένη ηλεκτρονική πυξίδα για να βλέπετε την κατεύθυνση σας ακόμα και σταματημένοι όπως και κρατάτε την συσκευή. Το βαρομετρικό αλτίμετρο καταγράφει τις μεταβολές της ατμοσφαιρικής πίεσης για να βλέπετε το ακριβές υψόμετρο ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε επίσης να δείτε και γράφημα της πίεσης για να προσέχετε για μεταβολές στις καιρικές συνθήκες.

Μοιραστείτε ασύρματα

Με το GPSMAP 78S μπορείτε να μοιραστείτε σημεία, πορείες και geocache μεταξύ συμβατών συσκευών. Τώρα μπορείτε με το πάτημα ενός κουμπιού να στείλετε στους φίλους το αγαπημένο σας σημείο για ψάρεμα.

Κλειδώστε στους δορυφόρους

Το GPSMAP 78s διαθέτει δέκτη GPS υψηλής ευαισθησίας και σύστημα πρόβλεψης δορυφόρων HotFix ™ για να εντοπίζει την θέση σας γρήγορα και με ακρίβεια ακόμα και κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Είτε βρίσκεστε σε πυκνό δάσος είτε κάτω από ψηλά κτίρια και δέντρα, μπορείτε να στηριχτείτε στο GPSMAP 78s για να σας δείξει τον δρόμο όταν θα το χρειαστείτε περισσότερο από ποτέ.

Προσθέστε χάρτες

Η προσθήκη αναλυτικού χάρτη είναι πανεύκολη αφού το GPSMAP 78S διαθέτει υποδοχή κάρτας microSD. Προσθέστε τον αναλυτικό ναυτικό χάρτη BlueChart® g2 για να σας συντροφεύσει στις θαλάσσιες εξορμήσεις σας ή τον οδικό χάρτη AutoDrive Hellas για να χρησιμοποιήσετε το GPSMAP 78s εντός και εκτός πόλης στο αυτοκίνητο ή στην πεζοπορεία. Η υποδοχή για την κάρτα βρίσκεται κάτω από τις μπαταρίες και είναι πλήρως αδιαβροχοποιημένη επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Το GPSMAP 78S υποστηρίζει ακόμα την δορυφορική απεικόνιση BirdsEye™ (απαιτείται συνδρομή), που σας επιτρέπει να φορτώνεται στην συσκευή σας εικόνες από δορυφόρο και να τους ενσωματώνετε στους χάρτες σας. Επιπλέον το GPSMAP 78s είναι συμβατό με το δωρεάν λογισμικό της Garmin, Custom Maps, που σας επιτρέπει να μετατρέπετε έντυπους ή ηλεκτρονικούς χάρτες σε χάρτες συμβατούς με την συσκευή σας.

Συνδεθείτε

Αφού ολοκληρώσετε τις εξερευνήσεις σας θα θέλετε να αποθηκεύσετε και να αναλύσετε τις δραστηριότητες σας. Με μια απλή σύνδεση στον υπολογιστή και στο internet μπορείτε να έχετε μία λεπτομερέστατη ανάλυση των δραστηριοτήτων σας, να προβάλετε την πορεία σας σε Google™ Earth καθώς και να στείλετε διαδρομές στην συσκευή σας μέσω του προγράμματος Garmin Connect αλλά και να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας μέσω Twiiter® και Facebook®

Διασκεδάστε

Το GPSMAP 78s είναι ιδανικό για Geocache, αφού μπορείτε να κατεβάσετε κατευθείαν στην συσκευή σας αρχεία σε μορφή GPX. Το GPSMAP 78s αποθηκεύει πληροφορίες όπως τοποθεσία, έδαφος, επίπεδο δυσκολίας, συμβουλές και περιγραφές επομένως δεν χρειάζεται να εισάγετε εσείς τις συντεταγμένες. Απλά φορτώστε το αρχείο GPX στην συσκευή σας και ξεκινήστε το κυνήγι του θησαυρού.

GPSMAP 78s: έγχρωμοι χάρτες και στιβαρή κατασκευή – ότι ακριβώς χρειάζεστε για ναυτική χρήση
  • Εγγύηση 2 χρόνια
Περισσότερες Πληροφορίες

Σχετικά προϊόντα: