Εξαντλημένο

GPS GARMIN e Trex Touch 35 + Topo Drive Hellas

GA-010-01325-SA

329.00€
Εύχρηστη φορητή συσκευή πλοήγησης GPS/GLONASS, με οθόνη αφής, ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων και βαρομετρικό αλτίμετρο

Έγχρωμη οθόνη αφής 2,6”
Ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων και βαρομετρικό αλτίμετρο
Δορυφορικός δέκτης υψηλής ευαισθησίας GPS και GLONASS για ταχύτερο εντοπισμό θέσης
4 GB εσωτερική μνήμη για περισσότερους χάρτες
Το eTrex Touch 35 είναι ανθεκτικό και αδιάβροχο, ενώ η οθόνη αφής προσφέρει μοναδική ευκολία στον χειρισμό. Με την ηλεκτρονική πυξίδα και τις δυνατότητες διασύνδεσης, θα γίνει απαραίτητο εργαλείο σε όλες τις εξορμήσεις σας. Διατίθεται και με προφορτωμένο τον οδικό και τοπογραφικό χάρτη Ελλάδας, TopoDrive Hellas για την καλύτερη ανάλυση σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε το δρόμο

Το eTrex Touch 35 διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής στις 2,6 ίντσες για εξαιρετική ευκρίνεια ακόμα και στον ήλιο. Είναι ανθεκτικό και αδιάβροχο, για να αντέχει σε όλες τις συνθήκες. Ο εξελιγμένος του σχεδιασμός διατηρεί την αναγνωρισμένη ανθεκτικότητα της σειράς στη σκόνη, την υγρασία ή το νερό.

Νέα εργαλεία για την πεζοπορία

Το eTrex Touch 35 διαθέτει ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων, η οποία εμφανίζει κατεύθυνση ακόμα και όταν δεν κινήστε όπως και αν το κρατάτε. Με το βαρομετρικό αλτίμετρο, καταγράφει τις μεταβολές της πίεσης για να υπολογίσει με ακρίβεια το υψόμετρο, ενώ μπορεί να σας εμφανίσει ένα γράφημα της βαρομετρικής πίεσης, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε μεταβολές στις καιρικές συνθήκες.

Πάρτε το παντού

Με μία μεγάλη ποικιλία συμβατών βάσεων, το eTrex Touch 35 μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε όχημα για κάθε χρήση. Με τον χάρτη TopoDrive Hellas (περιλαμβάνεται σε ορισμένες εκδόσεις, πωλείται ανεξάρτητα για άλλες) μπορείτε να έχετε αναλυτική καθοδήγηση σε όλο το οδικό δίκτυο της Ελλάδας αλλά και σε μονοπάτια για πλοήγηση στην ύπαιθρο.

Ασυναγώνιστη λήψη δορυφορικού σήματος

Το eTrex Touch 35 υποστηρίζει την ταυτόχρονη χρήση των δορυφορικών συστημάτων GPS και GLONASS. Όταν χρησιμοποιείτε και τα δύο συστήματα, ο δέκτης εντοπίζει 24 περισσότερους δορυφόρους σε σχέση μόνο με τη χρήση GPS. Με την πρόβλεψη τροχιάς χάρη στην τεχνολογία Hotfix, το eTrex εντοπίζει άμεσα τη θέση σας και τη διατηρεί σε όλες τις συνθήκες.

Προσθήκη χαρτών

Το eTrex Touch 35 έχει 4GB εσωτερική μνήμη και υποδοχή micro SD για την προσθήκη επιπλέον χαρτών όπως του ναυτικού χάρτη BlueChart g2. Υποστηρίζει δορυφορική απεικόνιση BirdsEye Imagery (απαιτείται συνδρομή), που σας επιτρέπει να κατεβάζετε δορυφορικές εικόνες στη συσκευή και να τους ενσωματώνετε με τους χάρτες σας.

Μείνετε σε σύνδεση

Το eTrex Touch 35 σας επιτρέπει να μοιράζεστε τα σημεία, τις διαδρομές και τις πορείες σας ασύρματα με άλλες συμβατές συσκευές Garmin. Με τη λειτουργία των έξυπνων ειδοποιήσεων μπορείτε να παρακολουθείτε τις εισερχόμενες κλήσεις και τα μηνύματα που λαμβάνετε από συμβατό Smartphone*. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το eTrex Touch 35 ως ασύρματο χειριστήριο για τις action cameras VIRB.

Προγραμματίστε το επόμενο ταξίδι σας

Χρησιμοποιήστε το δωρεάν λογισμικό BaseCamp™, για να δείτε και να οργανώσετε τους χάρτες, τα σημεία, τις πορείες και τις διαδρομές σας. Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε μία ολοκληρωμένη περιπέτεια που να περιλαμβάνει σημεία, διαδρομές και φωτογραφίες και να τη μοιραστείτε 3D, στην οθόνη του υπολογιστή σας συμπεριλαμβανομένων υψομετρικών. Μπορεί ακόμα να μεταφέρει απεριόριστο αριθμό δορυφορικών φωτογραφιών στη συσκευή σας εφόσον συνδεθεί με μία συνδρομή BirdsEye Satellite Imagery.

*Το τηλέφωνο θα πρέπει να είναι BluetoothSmart. Δείτε Garmin.com/BLE για συμβατότητα.

  • Εγγύηση 2 χρόνια
Περισσότερες Πληροφορίες

Σχετικά προϊόντα: