Εξαντλημένο

GPS GARMIN GPSMAP 64st TopoDrive Hellas

GA-010-01199-ST

419.00€
Ανθεκτική συσκευή πλοήγησης που συνδυάζει GPS και GLONASS, εξελιγμένα αισθητήρια για πρόσθετες πληροφορίες και λειτουργίες ασύρματης διασύνδεσης

Φωτεινή και ευανάγνωστη έγχρωμη οθόνη 2.6”
Δορυφορικός δέκτης υψηλής ευαισθησίας GPS και GLONASS με κεραία quad helix
Ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων με βαρομετρικό αλτίμετρο
Προφορτωμένος χάρτης TopoDrive Hellas και Recreational Map of Europe
Ασύρματη διασύνδεση μέσω Bluetooth® ή ANT+™
Διατηρήστε το στίγμα σας
Το GPSMAP 64st διαθέτει κεραία quad helix και δορυφορικό δέκτη υψηλής ευαισθησίας για GPS και GLONASS για να εντοπίζει τη θέση σας εύκολα και με ακρίβεια και να μην την χάνει ποτέ. Το πλεονέκτημα είναι ξεκάθαρο – είτε βρίσκεστε βαθιά μέσα στο δάσος ή κοντά σε ψηλά κτήρια και δέντρα – μπορείτε να στηριχτείτε στο GPSMAP 64st ότι θα βρει τον δρόμο σας όταν θα το έχετε ανάγκη.

Εξερευνήστε
Το GPSMAP 64st έχει προφορτωμένο Recreational Map of Europe με κάλυψη σε 44 χώρες και αναλυτικό οδικό/τοπογραφικό χάρτη Ελλάδας TopoDrive Hellas. Ο χάρτης Ευρώπης περιλαμβάνει οδικό δίκτυο (όχι πλοηγήσιμο), δάση, χαρακτηρισμό εδάφους, πληροφορίες υψομέτρου, λίμνες και σημεία ενδιαφέροντος.

Βρείτε τη θέση σας
Το GPSMAP 64st έχει ενσωματωμένη ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων που δείχνει την κατεύθυνση σας ακόμα και όταν είστε ακίνητοι όπως και αν κρατάτε τη συσκευή. Το βαρομετρικό αλτίμετρο που διαθέτει καταγράφει τις μεταβολές της πίεσης για να σας εμφανίσει το ακριβές υψόμετρο και για να σας προετοιμάζει για πιθανές μεταβολές των καιρικών συνθηκών.

Μείνετε σε επαφή
Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στην ύπαιθρο σε πραγματικό χρόνο απλά συνδέοντας το GPSMAP 64st με συμβατό Smartphone και ενημερώστε τους φίλους σας μέσω LiveTracking και Garmin Connect. Με την λειτουργία Smart Notification μπορείτε να λαμβάνετε emails, μηνύματα και ειδοποιήσεις από συμβατό iPhone® 4s ή μεταγενέστερο έχοντας το τηλέφωνο στην ασφάλεια του σακιδίου σας.

Στηριχτείτε στους επαγγελματίες της υπαίθρου
Το GPSMAP 64st είναι μία συσκευή πλοήγησης για εξελιγμένες δυνατότητες στο απαιτητικό περιβάλλον της υπαίθρου. Είναι εξοπλισμένο με φωτεινή και ευανάγνωστη οθόνη 2.6” και είναι κατάλληλο για χρήση σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Για μεγαλύτερη ευκολία και ελευθερία κινήσεων υποστηρίζει τη χρήση ενός battery pack για εύκολη φόρτιση και απλές μπαταρίες ΑΑ. Όταν είναι πλήρως φορτισμένο η αυτονομία του φτάνει τις 16 ώρες.

Μοιραστείτε ασύρματα
Μοιραστείτε σημεία, διαδρομές, πορείες και Geocaches με άλλες συμβατές συσκευές απλά επιλέγοντας «Αποστολή».
Το GPSMAP 64st συνδέεται και με άλλες συμβατές συσκευές Garmin όπως η Action Camera VIRB και αισθητήρια όπως tempe για την θερμοκρασία, αισθητήριο ποδιού και αισθητήριο καρδιακών παλμών.

Προσθέστε χάρτες
Η προσθήκη επιπλέον χαρτών για στεριά και θάλασσα είναι πολύ εύκολη αφού το GPSMAP 64st εκτός από μεγάλη εσωτερική μνήμη διαθέτει και υποδοχή microSD. Επιπλέον, υποστηρίζει τη δορυφορική απεικόνιση BridsEye (απαιτείται συνδρομή) που σας επιτρέπει να φορτώσετε δορυφορικές εικόνες στην συσκευή και να τις ενσωματώσετε στους χάρτες σας. Με την εφαρμογή Custom Maps μπορείτε να μετατρέψετε έντυπους ή ψηφιακούς χάρτες σε μορφή συμβατή με τη συσκευή σας.

Προγραμματίστε το επόμενο ταξίδι σας
Με το δωρεάν λογισμικό BaseCamp, μπορείτε να οργανώσετε τους χάρτες, τα σημεία, τις πορείες και τις διαδρομές σας. Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε τις δικές σας περιπέτειες και να τις μοιραστείτε με φίλους και άλλους εξερευνητές. Το BaseCamp προβάλει τους χάρτες που είναι φορτωμένοι στην συσκευή σε 2 ή 3 διαστάσεις συμπεριλαμβανομένων δεδομένων όπως ισοϋψείς και υψομετρικά προφίλ.

Διασκεδάστε

Το GPSMAP 64st υποστηρίζει το παιχνίδι Geocache και περιλαμβάνει 250.000 σημεία με συμβουλές και περιγραφές από το Geocaching.com. Έχει αυτονομία που φτάνει τις 16 ώρες για να συνεχίζεται απτόητοι τις περιπέτειές σας.

  • Εγγύηση 2 χρόνια
Περισσότερες Πληροφορίες

Σχετικά προϊόντα: