Εξαντλημένο

Σύστημα Εντοπισμού Garmin Alpha 50 Με Χάρτη Topo Drive Hellas Και Κολάρο T5

GA-010-01635-T5

729.00€
Το Alpha 50 είναι η νέα γενιά συστημάτων εντοπισμού σκύλων από την Garmin για καλύτερο έλεγχο των σκύλων σας στο κυνήγι. Μπορεί να παρακολουθήσει μέχρι και 20 σκύλους σε απόσταση που φτάνει τα 14,5 χιλιόμετρα, με ρυθμό ενημέρωσης 2,5 δευτερόλεπτα για άμεση επίγνωση της τοποθεσίας και της καταστάσης του σκύλου. Το εύχρηστο σε λειτουργία Alpha 50 υποστηρίζει GPS και GLONASS για μεγαλύτερη ακρίβεια, έχει διττό σύστημα τροφοδοσίας και εκτός από τον αναλυτικό χάρτη TopoDrive Hellas περιλαμβάνει χάρτη Ευρώπης RecMap Europe 100k και δωρεάν συνδρομή για ένα χρόνο στη δορυφορική απεικόνιση.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ: Εντοπισμός μέχρι 20 σκύλων από απόσταση που φτάνει τα 14.5 χλμ.
ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: Ενημέρωση κάθε 2.5 για ακριβή εντοπισμό θέσης όταν ο σκύλος είναι σε κίνηση.
GPS/GLONASS: Δορυφορικός δέκτης υψηλής ευαισθησίας για GPS και GLONASS για καλύτερο εντοπισμό σε απαιτητικά περιβάλλοντα.
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ: Οι μετρήσεις επιδόσεων κυνηγίου εμφανίζουν δεδομένα για κάθε σκύλο όπως απόσταση που διανύθηκε χρόνος στο πεδίο και πολλά άλλα. Σας επιτρέπουν να ελέγχετε και να εκπαιδεύετε το σκύλο σας πιο αποτελεσματικά.
ΧΑΡΤΕΣ: Έχει προφορτωμένο οδικό και τοπογραφικό χάρτη Ελλάδας TopoDrive Hellas χάρτη RecMap Europe 100k και ένα χρόνο δωρεάν συνδρομή στη δορυφορική κάλυψη BirdsEye Satellite Imagery 2.
GARMIN DRIVETRACK 70 LM: Η συμβατότητά του προσφέρει στον οδηγό την άνεση μίας μεγάλης συσκευής πλοήγησης 7 ιντσών που σας επιτρέπει να εντοπίζετε το σημείο που βρίσκεται ο σκύλος ακολουθώντας την πορεία του.
ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΜΕ ΡΟΛΟΓΙΑ GARMIN: Δείτε ενημερώσεις της κατάστασης του σκύλου και ειδοποιήσεις με μια ματιά χρησιμοποιώντας το ρολόι fēnix 3 GPS μαζί με το Alpha 50.
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΚΟΛΑΡΩΝ: Το Alpha 50 είναι συμβατό με κολάρα Τ 5, ΤΤ 15 και DC 50.
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΚΥΛΟΥ: Λάβετε ειδοποιήσεις όταν ο σκύλος είναι σε φέρμα καθώς και ειδοποιήσεις γαβγίσματος.
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ: Ορίστε μία ακτίνα ειδοποίησης για να ελέγχετε την απόσταση που βρίσκεται ο σκύλος, αλλά και ειδοποιήσεις περιοχής για να ενημερώνεστε κάθε φορά που σκύλος εισέρχεται ή εξέρχεται από μία καθορισμένη περιοχή.
Η συσκευασία αυτή περιλαμβαλανει επίσης το κολάρο Τ5. Διαθέτει δέκτη υψηλής ευαισθησίας GPS & GLONASS, καλύτερη και γρηγορότερη λήψη. ∆υνατότητα ενεργοποίησης φακού LED στο κολάρο του σκύλου μέσω του Astro 320για μεγαλύτερη ασφάλεια και ορατότητα όταν ο σκύλος πλησιάζει σε περιοχές κινδύνου (π.χ. δρόμους). Ορατό σε απόσταση 91 μ. Η ενεργοποίηση γίνεται σε πολύ κοντινή απόσταση μέσω ANT. Νέα κεραία για μεγαλύτερη εμβέλεια, μαζί με την μεγάλης εμβέλειας κεραία του Astro 320. Χαμηλού προφίλ κεραία GPS υψηλής ευαισθησίας στο σβέρκο για καλύτερη λήψη. Εκτός απο GPS το T5 χρησιμοποιεί και GLONAS για 20% πιο γρήγορη λήψη. Νέα κεραία VHF 57εκ. από πλέγμα χάλυβα για μεγαλύτερη αντοχή και καλύτερη απόδοση έως 30%. Βελτιωμένη αυτονομία, για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα - αδιάβροχο μέχρι 10 μέτρα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Alpha 50:

Διαστάσεις συσκευής: 6.1 x 16.0 x 3.6 εκ.
Μέγεθος οθόνης: 3.6 x 5.5 εκ.
Τύπος οθόνης: Ευδιάκριτη στον ήλιο, transflective, 65.000 χρωμάτων, TFT
Βάρος: 260,1 γρ.
Αυτονομία: Μέχρι 20 ώρες
Αδιαβροχοποίηση: IPX7
  • Εγγύηση 2 χρόνια
Περισσότερες Πληροφορίες