Εξαντλημένο

Delta XC Σύστημα με Κολάρο

GA-010-01470-02

179.00€
Απλή και αποτελεσματική ηλεκτρονική εκπαίδευση σκύλων στα χέρια σας

Εύχρηστη λειτουργία με 3 πλήκτρα με ευανάγνωστη οθόνη LCD
18 επίπεδα στιγμιαίας και συνεχόμενης διέγερσης και επιπλέον ήχος και δόνηση
Κοντές και μακριές επαφές που αλλάζονται από τον χρήστη
3 ρυθμίσεις διορθώσεις για διαφορετικά θέματα συμπεριφοράς
Εκπαίδευση για 1, 2 ή 3 σκύλους που ορίζεται από το χειριστήριο (απαιτούνται πρόσθετα κολάρα)
Το σύστημα εκπαίδευσης Delta CX από την Garmin, με την αναγνωρισμένη τεχνολογία της Tri-Tronics®, παρέχει στον εκπαιδευτή μεγαλύτερο έλεγχο με περισσότερη ευκολία. Το χειριστήριο διαθέτει 3 πλήκτρα για εύκολο χειρισμό, αποφεύγοντας τις λάθος διορθώσεις και ευανάγνωστη οθόνη LCD. Η μικρή σε μέγεθος συσκευή του σκύλου διαθέτει επαφές που αλλάζονται από τον χρήστη (κοντές ή μακριές). Το ολοκληρωμένο σύστημα σας παρέχει 18 επίπεδα συνεχόμενης διέγερσης και 18 επίπεδα στιγμιαίας και επιπλέον ήχο και δόνηση, με 3 ρυθμίσεις διόρθωσης και την δυνατότητα να εκπαιδεύετε 1, 2 ή 3 σκύλους (με πρόσθετα κολάρα) σε απόσταση που φτάνει τα 800 μέτρα.

Απλό και αποτελεσματικό

Το Delta XC είναι εργονομικά σχεδιασμένο για να απαιτεί μόνο ένα χέρι για τον χειρισμό του με 3 πλήκτρα δράσης για διέγερση, ήχο και/ή δόνηση. Τα πλαϊνά πλήκτρα και η ευανάγνωστη LCD επιτρέπουν στον χρήστη να αλλάζει εύκολα τις ρυθμίσεις και να εκπαιδεύει ταυτόχρονα διαφορετικούς σκύλους. Η κομψή συσκευή σκύλου διατίθεται με μακριές και κοντές που αλλάζουν για όλες τις ράτσες και την πυκνότητα του τριχώματος και έχει εύρος λειτουργίας που φτάνει τα 800 μέτρα.

3 τρόποι εκπαίδευσης

Το Delta XC προσφέρει στον εκπαιδευτή τη δυνατότητα να επιλέξει συνεχόμενη και στιγμιαία διέγερση, δόνηση ή ήχο. Ή να τα χρησιμοποιήσει όλα σε μία συνεδρία. Με 3 ρυθμίσεις διόρθωσης (εμφανείς στην LCD οθόνη), ο εκπαιδευτής μπορεί να επιλέξει την εναλλακτική εκπαίδευσης που ταιριάζει στην περίσταση και την προσωπικότητα του σκύλου. Το Delta XC προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου μέχρι 3 σκύλων (απαιτούνται πρόσθετα κολάρα) και να επιλέγει γρήγορα το σκύλο που θέλει κάθε φορά.

Ανθεκτική, αδιάβροχη κατασκευή

Όπως όλα τα προϊόντα Garmin για υπαίθρια λειτουργία, έτσι και το Delta XC έχει σχεδιαστεί να είναι αποτελεσματικό, ανθεκτικό και αδιάβροχο (IPX7) με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που διαρκεί στο χειριστήριο και στην συσκευή του σκύλου.

Κολάρο που αντικαθίσταται

Επιλέξτε το στυλ που σας αρέσει αντικαθιστώντας το λουράκι του σκύλου με ένα από την συλλογή μας (πολλά χρώματα, πωλούνται χωριστά).

  • Εγγύηση 2 χρόνια
Περισσότερες Πληροφορίες

Σχετικά προϊόντα: