Δωρεάν μεταφορικά

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΛΙΤΑΚΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1977, ως συνέχεια της ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΛΙΤΑΚΗΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε., που από το 1954 είχε μια δυναμική πορεία στο εισαγωγικό εμπόριο στην Κρήτη αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός της Α.Ε. ήταν οι ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις.

Παράλληλα όμως ασχολήθηκε και με την εμπορία ειδών κυνηγίου. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα καθιερώθηκε ως τα μεγαλύτερα και αρτιότερα εξοπλισμένα καταστήματα ειδών κυνηγίου της Κρήτης.

Από το 1990 εισέρχεται δυναμικά στο εισαγωγικό εμπόριο κυνηγετικών όπλων-αεροβόλων και συναφών ειδών. Έχει την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση της LAMBER S.A., που παράγει αυτογεμείς καραμπίνες αερίων και άριστης ποιότητος Σούπερ Πόζέ. Εισάγει στην Ελλάδα τα πολύ δημοφιλή στην Αγγλία ισπανικά δίκαννα UGARTECHEA S.A. όπως επίσης και τα χειροποίητα δίκαννα με μηχανισμό HOLLAND & HOLLAND ARIETTA S.A. Εισάγει πολλά συναφή είδη και αξεσουάρ στο χώρο του κυνηγίου.

Έχει καθιερωθεί στους εμπόρους ειδών κυνηγίου ως μία από τις πλέον συνεπείς στο χώρο τους, με παροχή για κάθε όπλο ενυπόγραφης εγγύησης, διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών με υπεύθυνο service. Έχει συνδυάσει δε, κατά τον πλέον επιτυχή τρόπο, τις προσιτές τιμές με την αξιόπιστη και υψηλή ποότητα των εισαγόμενων προϊόντων της.