Δωρεάν μεταφορικά

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Επωνυμία: Artemis Sport (Αθ. Γιαλιτάκης Α.Ε.)

ΑΦΜ: 094120949

ΔΟΥ: Ηρακλείου

Έδρα: Ηράκλειο Κρήτης

Αριθμός ΓΕΜΗ: 77089427000


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μέσω πιστωτικής κάρτας

Μπορείτε να εξοφλήσετε το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, AmericanExpress.

Αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε το τίμημα της πώλησης με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας. Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρίας μας με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας, καταθέτωντας τα χρήματα σε ένα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνεργαζόμενων μας Τραπεζών.

 1. Alpha Bank: 664002330000656

  IBAN: GR2101406640664002330000656 (ΑΘ. ΓΙΑΛΙΤΑΚΗΣ Α.Ε.)

 2. EUROBANK: 0026.0020.16.0201812247

  IBAN: GR0202600200000160201812247 (ΑΘ. ΓΙΑΛΙΤΑΚΗΣ Α.Ε.)

 3. ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5751095294166

  IBAN: GR0201727510005751095294166 (ΑΘ. ΓΙΑΛΙΤΑΚΗΣ Α.Ε.)

Με μετρητά

Παραλλάβετε και πληρώστε την παραγγελία σας στο πλησιέστερο κατάστημα Artemis Sport. Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας από ένα από τα καταστήματα του Artemis Sport.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ & ΠΑΡΑΛΛΑΒΗΣ

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ:

Για την αγορά όπλου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατοχή άδειας αγοράς κυνηγετικού όπλου, η οποία εκδίδεται από το πλησιέστερο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας.

Για την άδεια αγοράς πρέπει να προσκομίσετε στο τμήμα τα εξής:

 1. Φωτοτυπία ταυτότητας
 2. 2 φωτογραφίες
 3. Βεβαίωση γιατρού (Ψυχίατρου ή Νευρολόγου ή Ειδικού Παθολόγου)
 4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 (συμπληρώνεται στο τμήμα)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΒΗΣ:

Αφού έχετε την άδεια αγοράς στα χέρια σας, την υπογράφετε στο σημείο που λέει αγοραστής (σε όλα τα αντίγραφα) και μας τα στέλνετε με ΕΛΤΑ COURIER σε χρέωση δικής μας μαζί με φωτοτυπία ταυτότητας και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνεται από τις συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφορών ELTA COURIER, SPEEDEX, ACS καθώς και με τα ΕΛΤΑ είτε στο χώρο σας είτε στο κατάστημά σας. Η επιλογή της εταιρίας θα γίνεται από εμάς, αναλόγως τον τόπο κατοικίας σας.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών άνω των 80,00 € γίνεται χωρίς επιβάρυνση για έξοδα μεταφοράς για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε. Επίσης η αποστολή παραγγελιών έως 30,00€ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 2,00 €.

Η αποστολή παραγγελιών από 30,01 € έως 79,99 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 2,50 €.

Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον 2,00 €.

Τα μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Οι παραγγελίες φυσιγγίων χρεώνονται με βάση τα κιλά και όχι το κόστος της παραγγελίας. Πριν την αποστολή θα υπάρχει τηλεφωνική συννενόηση για την ενημέρωσή σας σχετικά με το κόστος των μεταφορικών της παραγγελίας σας.

Η αποστολή παραγγελιών για κύπρο υπολογίζεται με βάση το ογκομετρικό βάρος των προϊόντων της παραγγελίας .

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε στην διάθεση σας

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ή ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μπορείτε να επιστρέψετε ή να ζητήσετε αντικατάσταση των προϊόντων που αγοράσατε εντός 15 ημερών.

Βασική προϋπόθεση επιστροφής ή αντικατάστασης είναι η αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Artemis Sport. Η υπαιτιότητα του Artemis Sport ισχύει:

α) σε περίπτωση που πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα κακής η ελαττωματικής ποιότητας (κακή συσκευασία, λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμένα κατά την μεταφορά κ.λ.π.).

β) σε περίπτωση που υπήρξε πρόβλημα ή ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας).

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει το προϊόν εντός 15 ημερών από την ημέρα της παράδοσης. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη (πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν καθώς και να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση).

Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν επιστραφούν εντός 15 ημερών τότε το Artemis Sport δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση.

Επιπλέον, το προϊόν προς αντικατάσταση-επιστροφή θα πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύεται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (π.χ Απόδειξη Λιανικής ή Τιμολόγιο, Δελτίο Αποστολής, ετικέτες κ.λ.π.).

Πριν από κάθε επιστροφή είναι απαραίτητη η συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω τηλεφώνου ή στέλνοντας Email σε μία από τις ηλεκτρονικές μας διευθύνσεις.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alphae-Commerce" της AlphaBank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Κάθε παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών, με ένα απλό τηλεφώνημα στον αριθμό 2810 227.900 ή στο 2810 228.354. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα υπάρξει χρέωση (αν η συναλλαγή έγινε με την υποβολή στοιχείων πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας), ή θα υπάρξει πλήρης επιστροφή του όποιου καταβληθέντος ποσού (αν η συναλλαγή έγινε με οποιαδήποτε άλλο τρόπο).