Δωρεάν μεταφορικά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ή ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μπορείτε να επιστρέψετε ή να ζητήσετε αντικατάσταση των προϊόντων που αγοράσατε εντός 15 ημερών.

Βασική προϋπόθεση επιστροφής ή αντικατάστασης είναι η αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Artemis Sport. Η υπαιτιότητα του Artemis Sport ισχύει:

α) σε περίπτωση που πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα κακής ή ελαττωματικής ποιότητας (κακή συσκευασία, λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κ.τ.λ.).

β) σε περίπτωση που υπήρξε πρόβλημα ή ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) Σε αυτή την περίπτωση υπεύθυνος για την αλλαγή ή αντικατάσταση του προϊόντος είναι ο εκάστοτε αντιπρόσωπος και όχι το Artemis Sport.

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει το προϊόν εντός 15 ημερών από την ημέρα της παράδοσης. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη (πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν καθώς και να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση).

Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν επιστραφούν εντός 15 ημερών τότε το Artemis Sport δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση.

Επιπλέον, το προϊόν προς αντικατάσταση-επιστροφή θα πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύεται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (π.χ απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο, δελτίο αποστολής, ετικέτες κ.τ.λ.).

Πριν από κάθε επιστροφή είναι απαραίτητη η συνεννόηση με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω τηλεφώνου ή στέλνοντας e-mail σε μία από τις ηλεκτρονικές μας διευθύνσεις:

info@artemis-sport.gr

sales@artemis-sport.gr