Εξαντλημένο

Garmin Barklimiter 2

GA-010-01860-01

115.00€
Διατηρήστε την ηρεμία σας με το κατοικίδιό σας με το Barklimiter 2. Αυτή η κομψή συσκυή διόρθωσης του ανεπιθύμητου γαβγίσματος αντιλαμβάνεται τις δονήσεις του λαιμού και τις διαχωρίζει από τους άλλους ήχους, μειώνοντας αισθητά τις λανθασμένες διορθώσεις.Επιλέξτε τη ρύθμιση ή το συνδυασμό ρυθμίσεων που ταιράζει καλύτερα στο κατοικίδιό σας - ήχος και δόνηση, ή 10 ασφαλή επίπεδα διέγερσης. Είναι έτοιμο για χρήση απευθείας από τη συσκευασία του και συνεργάζεται με την εφαρμογή Garmin Canine στο smartphone σας, για να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις από απόσταση και να βλέπετε το ιστορικό γαβγίσματος.

Προσφέρει εξελιγμένη τεχνολογία Autorise που βελτιστοποιεί τις διορθώσεις που λαμβάνει ο σκύλος. Το Autorise ξεκινάει από το χαμηλότερο επίπεδο διόρθωσης και αυξάνεται σταδιακά μέχρι να σταματήσει το ανεπιθύμητο γάβγισμα.

Διαθέτει επαφές που αλλάζουν σε κοντό ή μακρύ μέγεθος, ανάλογα με το τρίχωμα.

Χρησιμοποιείστε το μαύρο κολάρο που περιλαμβάνεται ή προσαρμόστε τη συσκευή στο υπάρχον κολάρο του σκύλου σας.

Το LED κατάστασης της συσκευής αναβοσβήνει απαλά για να σας ενημερώσει όταν λαμβάνει δόνηση από γαβγισμα ή όταν ενεργοποιούνται οι διορθώσεις.

Η κομψή και άνετη συσκευή κολάρου ταιριάζει σε σκύλους διαφορετικών μεγεθών.

Έχει μπαταρία ιόντων λιθίου με αυτονομία μέχρι 30 μέρες.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται: συσκευή Barklimiter 2, μαύρο κολάρο 1,9 εκ., κοντές και μακριές επαφές, καλώδιο φόρτισης/δεδομένων, οδηγίες χρήσης.

Σχετικά προϊόντα: