Εξαντλημένο

Garmin BarkLimiter Deluxe

GA-010-01070-11

105.00€
Επαναφορτιζόμενο κολάρο γαβγίσματος με αυτόματο ορισμό επιπέδου

Περιορίζει τις λάθος διορθώσεις
Είναι έτοιμο για χρήση
Καταγράφει τον αριθμό των γαβγισμάτων
Ταιριάζει σε όλες τις ράτσες σκύλων ανεξαρτήτως πυκνότητας τριχώματος
Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου (η φόρτιση διαρκεί περίπου 3 μήνες)
Το BarkLimiter Deluxe έχει κατασκευαστεί με την αναγνωρισμένη τεχνολογία της Tri-Tronics® για την εκπαίδευση σκύλων. Χρησιμοποιεί αξελερόμετρο για να ξεχωρίζει το γάβγισμα από άλλους ήχους του σκύλου.

Είναι μικρό σε μέγεθος και ελαφρύ και περιλαμβάνει μπαταρία ιόντων λιθίου με αυτονομία περίπου 3 μήνες. Διαθέτει σημεία επαφής από ανοξείδωτο ατσάλι για βέλτιστα αποτελέσματα σε όλες τις ράτσες σκύλων ανεξάρτητα από την πυκνότητα του τριχώματος. Είναι έτοιμο για χρήση κατευθείαν από την συσκευασία του χωρίς να απαιτείται κάποια ρύθμιση.

Τεχνολογία διαχωρισμού γαβγίσματος
Το BarkLimiter Deluxe αναγνωρίζει τα σήματα γαβγίσματος από τη δόνηση στο λαιμό του σκύλου. Αυτό εξαλείφει τις λάθος διορθώσεις που προκαλούνται από άλλους ήχους ή άλλα γαβγίσματα σκύλων. Επιπλέον, είναι σχεδιασμένο για να αναγνωρίζει ποιοτικές διαφορές στο γάβγισμα. Συγκεκριμένα, διορθώνει τη ενοχλητικό γάβγισμα αλλά επιτρέπει στο σκύλο να επικοινωνήσει έναν τραυματισμό ή να γαβγίσει για να προστατεύσει την οικία σας από έναν εισβολέα χωρίς να ενεργοποιηθεί η συσκευή.

Τεχνολογία αυτόματης προσαρμογής
Το BarkLimiter Deluxe είναι ρυθμισμένο για να προσαρμόζεται αυτόματα κατευθείαν από τη συσκευασία του. Η τεχνολογία αυτόματης προσαρμογής ξεκινάει από το χαμηλότερο επίπεδο διόρθωσης και σταδιακά αυξάνεται μέχρι το σημείο που επιτυγχάνεται η διόρθωση του ανεπιθύμητου γαβγίσματος. Αυτό σας απαλλάσσει άμεσα από το ενοχλητικό γάβγισμα.

Αν το επιθυμείτε μπορείτε να επιλέξετε η ρύθμιση της έντασης να γίνεται από εσάς και όχι αυτόματα. Το BarkLimiter Deluxe διαθέτει λειτουργία καταμέτρησης γαβγισμάτων για να μετρήσετε την αποτελεσματικότητα των διορθώσεων ακόμα και όταν δεν βρίσκεστε στο σπίτι.

Ρύθμιση δόνησης
Έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε το BarkLimiter Deluxe να διορθώνει το γάβγισμα χρησιμοποιώντας δόνηση.

Στο κουτί περιλαμβάνεται:

BarkLimiter Deluxe
μαύρο κολλάρο
κλίπ φόρτισης
καλώδιο USB
φορτιστής σπιτιού
οδηγίες
  • Εγγύηση 2 χρόνια
Περισσότερες Πληροφορίες