Δωρεάν μεταφορικά
Σε απόθεμα

Λάδι Γενικής Χρήσης Ballistol 200 ml

15204

10.00€
- +
Λάδι γενικής χρήσης, φιλικό για την επιδερμίδα.

Προστατεύει - Συντηρεί - Λιπαίνει

Αυτοκίνητα: Συντηρεί μέρη του αυτοκινήτου από αλουμίνιο και χρώμιο, λαστιχένια και συνθετικά υλικά. Καθαρίζει και διατηρεί. Ιδανικό επίσης για ποδήλατα και μοτοσυκλέτες.

Δέρμα: Κάνει το σκληρό και στεγνό δέρμα μαλακό και ευλίγιστο, προστατεύει από το νερό και τη μούχλα. Αναζωογονεί το δέρμα, δίνει μεταξένια υφή και επαναφέρει τη γυαλάδα. Είναι ιδανικό για έπιπλα, μπότες, εξοπλισμό ιππασίας, μπουφάν, δερμάτινα μηχανής κλπ. Το ανοιχτό δέρμα μπορεί να γίνει πιο σκούρο.

Ζώα: Είναι ιδανικό για την περιποίηση του δέρματος και του πέλματος των σκύλων καθώς και τον καθαρισμό του εξωτερικού αυτιού. Είναι χρήσιμο για την χαίτη, την ουρά και τα πόδια των αλόγων.

Όπλα: Δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στο μέταλλο και περιορίζειτην οξείδωση. Καθαρίζει και λιπαίνει. Ενεργεί κατά των υπολειμμάτων πυρίτιδας, μολύβδου, χαλκού και δεν ρυτινιποιείται. Εισχωρεί στις πιο λεπτές ρωγμές, διαλύει παλιά υπολείμματα από χώμα και ρητίνες από ακατάλληλα λάδια. Το Ballistol καθαρίζει, διατηρεί και προστατεύει όλα τα μέρη του όπλου συμπεριλαμβανομένου και του ξύλινου κοντακίου και δερμάτινου αορτήρα.