Δωρεάν μεταφορικά
Σε απόθεμα

Αιώρα Διπλή AlpinTec Explorer 300x200cm Blue/Anthracite

S200-BECL

40.90€
- +
Πρόκειται για μία υπερπλήρης αιώρα με ό,τι καλύτερο θα μπορούσε αυτή να ενσωματώσει και μάλιστα σε μία ενιαία συσκευασία!
Η αιώρα Exlorer της AlpinTec είναι εξοπλισμένη με 2 ιμάντες, 2 καραμπίνερ, τσάντα αποθήκευσης, με εύκολη τοποθέτηση μέσα στην τσάντα.
Είναι ελαφριά και εύκολη στη μεταφορά. Κατάλληλη για διάφορες δραστηριότητες σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Μπορείτε να το κρεμάσετε στο μπαλκόνι, την κρεβατοκάμαρα ή την αυλή σας ή να το πάρετε μαζί σας όταν κάνετε κάμπινγκ, πικνίκ, ταξίδια κ.λ.π.
Η προηγμένη της σχεδίαση παρέχει το γρηγορότερο στήσιμο της αγοράς.
Το ύφασμα αλεξιπτώτου έχει 3πλή ραφή στις ενώσεις. Είναι μαλακό, διαπνέον και πολύ ανθεκτικό στη φθορά. Σε υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος το σώμα που εφάπτεται στην αιώρα αναπνέει ικανοποιητικά και έτσι δεν ιδρώνει.
Η χωρητικότητα φορτίου είναι έως 200 kg
Ιμάντες είναι μήκους 1,80m και πλάτους 2,5cm και περιέχει δύο ιμάντες μέσα στην συσκευασία. Στις δύο άκρες υπάρχουν θηλειές που επιτρέπουν στο καραμπίνερ να κλείνει απευθείας χωρίς κόμπους. Η κατασκευή των ιμάντων, τους κάνει να είναι πιο φιλικοί προς τα δέντρα. Δεν μπορεί εύκολα να βλάψει τον φλοιό.
Καραμπίνερ: η αιώρα είναι εξοπλισμένη με 2 καραμπίνερ υψηλής ποιότητας με μέγεθος 8 x 80 mm, βάρος 63 g και χωρητικότητα φορτίου έως 300kg.
Διαστάσεις: 300x200cm (χωρίς τα σκοινιά). Οι συγκεκριμένες διαστάσεις τις κάνουν άνετη για οποιανδήποτε χωρίς να σας απασχολεί αν θα χωράτε μέσα αναπαυτικά λόγου ύψους ή όγκου.
Βάρος συσκευασίας: 820gr (αιώρα, καραμπίνερ, 2 ιμάντες)
Πλένεται εύκολα στο πλυντήριο (30c)
Η υπερβολικά μεγάλη διάρκεια ζωής των υλικών κατασκευής της.
Για όσους μαγεύονται από την ομορφιά της φύσης και να απολαμβάνουν χαλαρώνοντας την κάθε στιγμή.
  • Αντοχή 200kg
  • Διαστάσεις 300 x 200cm
  • Βάρος 820 gr
Περισσότερες Πληροφορίες